Enran jäsenkirje 08/2024

31.8.2024

Hei Enralainen!

Kesä alkaa pikkuhiljaa jäämään taakse ja on aika kääntää katseet kohti alkavaa syksyä.

Enjalan ratsastajat yhdessä Enjalan tallin kanssa järjestävät Syyskauden avajaiset lauantaina 31.8. klo 17 alkaen. Tapahtuma on kaikille avoin klo 17-20 ja klo 20 alkaen K18. Aloitamme juhlat tervetuliaissanoilla ja hallituksen esittäytymisellä, jota seuraa Working Equitation -tyylinen viestikilpailu, jossa ratsastuskouluoppilaat ja ratsastuksenopettajat ottavat mittaa toisistaan. Luvassa on myös keppihevosrata, tietovisa, herkuttelua tarjoilujen parissa ja mukavaa yhdessäoloa tallikavereiden kesken! Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan alkavaa syksyä kanssamme!

Perinteinen shoppailuilta järjestetään torstaina 19.9. klo 18-20 Keravan Horse & Riderissa! Illan aikana päästään shoppailemaan korotetulla Enra-alella, kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -20% (pl. rehut ja lisäravinteet). Paikan päällä on myös mahdollista sovittaa ja tilata suosittuja seuratekstiilejä.

Syyskauden ensimmäiset kilpailut ratsastetaan sunnuntaina 22.9., lajina kouluratsastus. Kilpailukutsu kaikkine lisätietoineen löytyy Kipasta ja ratsastuskouluhevosten varaukset alkavat tiistaina 3.9.. Tervetuloa niin kilpailemaan kuin katsomaan ja kannustamaan!

Syksyn mukana saapuu myös Helsinki International Horse Show! HIHS järjestetään tänä vuonna 23.10-27.10. ja enralaiset voivat ostaa tapahtumaan etuhintaisia lippuja, katso tarkemmat ohjeet alennuksen aktivoimiseen sähköpostitse lähetetystä jäsenkirjeestä. Mikäli et ole saanut jäsenkirjettä sähköpostiin, ole yhteydessä seuran jäsensihteeriin.

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa syksyn tapahtumissa ja kilpailuissa!

Aurinkoista loppukesää toivottaen,

Enjalan ratsastajat ry, hallitus

© Aino Toivonen