Hallituksen terveisiä

18.9.2024

Enran hallitus kokoontui elokuun lopussa syyskauden ensimmäiseen kokoukseensa. Kokouksessa käsiteltiin ajankohtaisia asioita, taloustilannetta sekä vahvistettiin syksyn kisakalenteri.

Seuran taloustilanne todettiin hyväksi. Kuluvan vuoden aikana toteutettu tavoitteellinen sponsorihaku on tuottanut erinomaisia tuloksia, joista näkyvin on Suomi-Tikkaan sponsoroima pystyeste, joka on jo nähtävillä Enjalan tallilla. Voit tutustua tarkemmin Suomi-Tikkaaseen seuran kotisivuilla ja Instagramissa julkaistusta sponsoriesittelystä. Hyvän taloustilanteen ansiosta hallitus on myös käynyt keskusteluja seuran suuremmista hankinnoista sekä pitkän aikavälin säästötavoitteista.

Syyskauden kouluratsastuskilpailut järjestetään 22.9. ja 6.10., jolloin kilpaillaan myös kouluratsastuksen seuramestaruudesta. Esteratsastuksen seuramestaruudet ratkotaan 24.11., ja perinteiset pukuratsastuskilpailut järjestetään 15.12.

Muita syksyn tapahtumia seuralaisille ovat JauJau:n issikkamaastot sunnuntaina 13.10. Enralle on varattu kolme ryhmää, joista kaksi on vauhdikkaita ja yksi rauhallisempi. Seura tukee jäsenien osallistumista maksamalla 10 euron osuuden maastosta. Syksyn ohjelmaan kuuluu myös suosittu shoppailuilta, joka järjestetään yhteistyössä Keravan Horse&Riderin kanssa torstaina 19.9., jolloin tarjolla on alehintaisia ostoksia.

Syyskausi avattiin elokuun lopulla Enran ja Enjalan tallin yhteisillä tallibileillä, jotka houkuttelivat paikalle runsaasti juhlijoita. Lämmin alkusyksy ja monipuolinen ohjelma loivat loistavan tunnelman tapahtumalle.

Hallitus toivottaa kaikille enralaisille aurinkoista syksyä ja iloisia hetkiä hevosharrastuksen parissa!